Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

Vállalkozz digitálisan!

Ha vállalkozását szeretné tovább fejleszteni informatikai megoldásokkal, akkor mindenképpen a figyelmébe ajánlom a Modern Vállalkozások Programunkat.

A programunk célja, hogy az informatikai eszközök, technológiák igénybevételével a vállalkozásokat segítse versenyképességük megtartásában, növelésében, valamint hatékony működésük erősítésében. A program az informatikai megoldásokat olyan széleskörűen mutatja be, amely nem csak Magyarországon, de európai mércével is egyedülálló kezdeményezés.

Milyen eszközökkel segítjük Önt!

1. Államilag támogatott, ezért a vállalkozásoknak díjmentesen nyújtott informatikai tanácsadás 

Egy személyes találkozó keretében, egy célzott informatikai  auditot végzek és végül egy informatikai fejlesztési koncepcióban megoldáscsomagot javaslok.  A Cél, hogy a vállalkozás teljes körű megoldást kapjon egy adott üzleti problémára.

2. Kedvezményes termékek, leinformálható, minősített szállítóktól

A programban résztvevő vállalkozások számára minősített beszállítóink a jelenlegi áraiknál kedvezőbb áron kínálják az informatikai eszközöket, megoldásokat, többek között a következő IKT területeken: hardver, honlapkészítés, CRM, ERP, digitális marketing, SEO, felhőszolgáltatások, adatbiztonság, adatvédelem.

3. Digitálisan Felkészült Vállalkozás Minősítés megszerzése

A Modern Vállalkozások Programja összekapcsolódik a GINOP-3.2.2 pályázattal is, melynek célja: infokommunikációs megoldások, szolgáltatások bevezetésének és használatának ösztönzése, vissza nem térítendő támogatással és kombinált kedvezményes hitel együttes biztosításával. A programban részt vevő vállalkozók a “Digitálisan Felkészült Vállalkozás” minősítéssel  plusz 5% vissza nem térítendő támogatást kapnak a későbbi GINOP informatikai pályázati kiírásoknál. Ezt a minősítést csak nálunk lehet megszerezni.

4. Rövid oktató filmek, informatikai tesztek 

Rövid, pár perces filmekben hasznos információkat nyújtunk. Ingyenesen elérhető tudásanyag, minden ami IKT vállalkozásfejlesztés!

5. GINOP 322 pályázat

A +5% Vissza Nem Térítendő támogatás mellett( amit csak a program keretein belül lehet megszerezni) további segítség még a vállalkozásoknak, hogy én vagyok a legközelebbi kontaktok a pályázathoz.

December 7-én megjelent a Ginop322, a kiírás itt érhető el:

https://www.palyazat.gov.hu/ginop-322-824-16-vllalati-komplex-infokommunikcis-s-mobilfejlesztsek-felhalap-online-zleti-szolgltatsok-terjesztsnek-tmogatsa-1

 

Elérhetőségeink:

Modern Vállalkozások Programjának honlapja: http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/

A program honlapján megtalálhatja a kedvezményesen beszerezhető termékeket is.

http://www.vallalkozzdigitalisan.hu/termekek

Facebook elérhetőségünk

https://www.facebook.com/vallalkozzdigitalisan/?fref=ts